Giriş Kayıt
Michele Spadaro

Michele Spadaro


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Michele Spadaro, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni, oyuncu.

Ticks (1993), Brotherly Love (1997), Hellraiser III: Hell on Earth (1992), (1993) Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Spadaro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.7 1,161
2014 Komedi Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
4.6 594
2013 Dram Set Dekoratörü 5.9 1,553

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 221,422
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 4,817
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.3 104
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.5 1,108

Son Parti
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,545

Kehanet
1995 Korku Set Dekoratörü
Oyuncu
6.5 26,831
1993 Korku Sanat Bölümü 5.4 3,154

Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 24,991

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 5.0 2,950
1992 Korku Sanat Bölümü 5.5 24,378
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.9 24,591
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019