Giriş Kayıt
Emmanuel Soyer

Emmanuel Soyer


Görüntü Yönetmeni

Emmanuel Soyer, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 1,494
2016 Görüntü Yönetmeni 5.8 130
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 87

Diğer Oğul
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 3,070
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 5.5 2,063
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018