Giriş Kayıt
Emmanuel Soyer

Emmanuel Soyer


Görüntü Yönetmeni

Emmanuel Soyer, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 1,332
2016 Görüntü Yönetmeni 5.8 127
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 78

Diğer Oğul
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 2,686
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 1,873
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 197
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018