Giriş Kayıt
Katia Sourzac

Katia Sourzac (39)


Yapım Yöneticisi, Dublör, Oyuncu

Katia Sourzac, 13 Aralık 1979 Paris, Fransa doğumlu yapım yöneticisi, dublör, oyuncu.

Taşıyıcı (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1979
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 31 Aksiyon Dublör 6.6 249,142
2009 30 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.7 169

Paris, Seni Seviyorum
2006 27 Komedi Çeşitli 7.3 67,182

Taşıyıcı
2002 23 Aksiyon Çeşitli 6.8 264,312

Yamakasi
2001 22 Aksiyon Çeşitli 6.2 10,038

Ejderin Öpücüğü
2001 22 Aksiyon Çeşitli 6.6 57,256

Taksi 2
2000 21 Aksiyon Çeşitli 6.5 46,537
1988 9 Dram Oyuncu 6.8 168
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018