Giriş Kayıt
Katia Sourzac

Katia Sourzac (38)


Yapım Yöneticisi, Dublör, Oyuncu

Katia Sourzac, 13 Aralık 1979 Paris, Fransa doğumlu yapım yöneticisi, dublör, oyuncu.

Taşıyıcı (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Aralık 1979
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 31 Aksiyon Dublör 6.6 247,784
2009 30 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.7 168

Paris, Seni Seviyorum
2006 27 Komedi Çeşitli 7.3 66,916

Taşıyıcı
2002 23 Aksiyon Çeşitli 6.8 262,810

Yamakasi
2001 22 Aksiyon Çeşitli 6.1 9,940

Ejderin Öpücüğü
2001 22 Aksiyon Çeşitli 6.6 57,034

Taksi 2
2000 21 Aksiyon Çeşitli 6.5 46,110
1988 9 Dram Oyuncu 6.8 168
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018