Giriş Kayıt
Jae Song

Jae Song


Kameraman, Sanat Bölümü, Görüntü Yönetmeni

Jae Song, kameraman, sanat bölümü, görüntü yönetmeni.

Fat, Sick & Nearly Dead (2010), (2008) Şüphe (2008), (2012) Hello I Must Be Going (2012), (2011) Zihin Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 4.5 5,613
2016 Dram Kameraman 5.3 2,030
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,085
2015 Dram 5.3 1,009
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 9.4 8
2015 Suç Kameraman 4.9 765
2014 Belgesel Kameraman 8.3 7

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Kameraman 4.8 2,989
2012 Komedi Kameraman 6.2 4,695

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.6 2,009
2010 Belgesel Kameraman 7.4 20
2010 Belgesel Kameraman 7.6 6,578
2010 Suç Kameraman 5.2 1,293
2009 Dram Kameraman 6.5 340

Şüphe
2008 Dram Kameraman 5.8 5,903

Mezar Hırsızları
2008 Komedi Kameraman 6.1 9,570
2008 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,007

Gürültü
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 3,872
2007 Dram Sanat Bölümü 4.8 2,573

Bira Ligi
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.0 7,110
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.0 159

Gündüz Gece Gündüz Gece
2006 Suç Sanat Bölümü 6.2 1,911

Umut Mevsimi
2005 Dram 5.5 6,028
2005 Aile Sanat Bölümü 5.5 644
2005 Dram Sanat Bölümü 6.1 360
2004 Komedi Sanat Bölümü 3.6 2,534

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 1,542
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018