Giriş Kayıt
Jae Song

Jae Song


Kameraman, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jae Song, kameraman, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Fat, Sick & Nearly Dead (2010), (2008) Şüphe (2008), (2012) Hello I Must Be Going (2012), (2011) Zihin Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 4.5 5,936
2016 Dram Kameraman 5.3 2,187
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,360
2015 Dram 5.3 1,728
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 45
2015 Suç Kameraman 4.9 781
2014 Belgesel Kameraman 8.3 7

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Kameraman 4.8 3,092
2012 Komedi Kameraman 6.2 5,321

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Kameraman 8.4 2,423
2010 Belgesel Kameraman 6.9 36
2010 Belgesel Kameraman 7.6 8,002
2010 Suç Kameraman 5.2 1,398
2009 Dram Kameraman 6.5 362

Şüphe
2008 Dram Kameraman 5.8 6,175

Mezar Hırsızları
2008 Komedi Kameraman 6.1 9,976
2008 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,032

Gürültü
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 4,032
2007 Dram Sanat Bölümü 4.8 2,748

Bira Ligi
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.0 7,110
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,869
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.1 164

Gündüz Gece Gündüz Gece
2006 Suç Sanat Bölümü 6.3 1,991

Umut Mevsimi
2005 Dram 5.5 6,360
2005 Aile Sanat Bölümü 5.6 753
2005 Dram Sanat Bölümü 6.1 378
2004 Komedi Sanat Bölümü 3.6 2,542

Aşkın Kitabı
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 1,553
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018