Giriş Kayıt
Brenda Song

Brenda Song (34)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Brenda Julietta Song, 27 Mart 1988 Carmichael, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı (2005), Zack & Cody Güvertede (2008), Mike Gibi (2002), Gizli Takıntı (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brenda Julietta Song
Doğum Tarihi: 27 Mart 1988
Doğum Yeri: Carmichael, California, ABD
Diğer Bir İsmi: B. Song | Brenda J. Song | Brenda Julietta Song
Takma İsmi: BS
Burcu: Koç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 24
2022 Animasyon Oyuncu    
2020 32 Animasyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 7.4 9,779

Gizli Takıntı
2019 31 Dram Oyuncu 4.4 22,100
2019 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,381
2019 Animasyon Oyuncu 8.2 6,367
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 15,586
2017 Oyuncu 6.3 401
2017 Komedi Oyuncu 3.6 11
2016 Dram Oyuncu 7.2 4,738
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 574
2013 Komedi Oyuncu 5.4 6,883
2012 Dram Oyuncu 7.7 74,302
2012 24 Komedi Oyuncu 6.1 18
2011 23 Macera Oyuncu 5.1 4,108
2011 23 Komedi Oyuncu 4.6 277
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 1,703
2011 23 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 618
2011 23 Animasyon Oyuncu 5.7 387
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 203
2011 Komedi Oyuncu 7.8 224,958

Sosyal Ağ
2010 22 Biyografi Oyuncu 7.8 702,766
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Oyuncu 6.3 19,385
2008 20 Animasyon Oyuncu 4.7 134
2008 20 Macera Oyuncu 4.3 16,229
2007 Komedi Oyuncu 6.6 214
2006 Belgesel Oyuncu 4.2 530
2006 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 6,801

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 36,957
2004 16 Komedi Oyuncu
Müzik
5.5 4,136

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Oyuncu 7.0 7,653
2004 Belgesel Oyuncu 6.8 46

Mike Gibi
2002 14 Komedi Oyuncu 5.3 21,220
2002 14 Komedi Oyuncu 5.0 6,689
2002 Komedi Oyuncu 6.8 12,229
2001 Komedi Oyuncu 7.1 2,372
1997 9 Komedi Oyuncu 5.1 4,369
1996 8 Komedi Oyuncu 2.5 9,123

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 25,821
1996 News Oyuncu 3.2 855
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022