Giriş Kayıt
Alex Solowitz

Alex Solowitz (39)


Oyuncu, Müzisyen

Alexzander Joshua Solowitz, 15 Aralık 1979 San Fernando Valley, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Dark Ride (2006), She Wants Me (2012), (2006) Rehine (2006), (2005) Dirty Deeds (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexzander Joshua Solowitz
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1979
Doğum Yeri: San Fernando Valley, Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 13,352
2015 36 Gerilim Müzik 4.4 482

Kötülük Diyarı
2014 35 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,573
2014 35 Komedi Oyuncu 4.2 232
2013 34 Komedi Oyuncu 4.5 442
2013 34 Aksiyon Oyuncu 4.9 376
2012 33 Dram Oyuncu 3.2 30
2012 33 Komedi Oyuncu 6.3 3,319
2012 33 Komedi Oyuncu 6.1 6,695
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,898

Dört Psikopat
2011 32 Dram Oyuncu 6.0 5,571
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,696
2010 Komedi Oyuncu 7.5 5,484
2008 29 Suç Oyuncu 4.0 191

Gecenin Bahçeleri
2008 29 Dram Oyuncu 6.9 4,039
2008 29 Komedi Oyuncu 6.3 14,834

Rehine
2006 27 Biyografi Oyuncu 6.9 95,263
2006 27 Korku Oyuncu 4.6 5,721
2005 26 Komedi Oyuncu 5.8 8,105

Hayalet Dünya
2001 22 Komedi Oyuncu 7.4 106,936

Şeytana Uyma
1999 20 Komedi Oyuncu 4.8 328

Gerçek Öpücük
1999 20 Komedi Oyuncu 6.1 77,644
- Oyuncu 8.2 240
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019