Giriş Kayıt
Vasili Solovyov-Sedoy

Vasili Solovyov-Sedoy (72)


Müzisyen, Müzisyen

Vasili Pavlovich Solovyov-Sedoy, 25 Nisan 1907 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Maksim Perepelitsa (1955) yapımıyla biliniyor.

Vasili Solovyov-Sedoy, 02 Aralık 1979 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vasili Pavlovich Solovyov-Sedoy
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 02 Aralık 1979
Diğer Bir İsmi: Vassili Solovyov-Sedoi | V. Solovyov-Sedoy
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğu Batı
1999 Dram Müzik 7.5 4,338
1976 69 Dram Müzik 6.0 18
1971 64 Komedi Müzik 6.0 17
1970 63 Dram Müzik 7.1 153
1969 62 Dram Müzik 7.4 31
1964 57 Dram Müzik 7.5 72
1961 54 Komedi Müzik 6.9 107
1957 50 Komedi Müzik 6.8 60
1946 39 Komedi Müzik 7.5 276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019