Giriş Kayıt
Anatoliy Solonitsyn

Anatoliy Solonitsyn (47)


Oyuncu

Anatoli Alexeyevich Solonitsyn, 30 Ağustos 1934 Nizhny Tagil, Sverdlovsk Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

İz Sürücü (1979), Andrei Rublev (1966), Dava Yolunda (1971), Solaris (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Anatoliy Solonitsyn, 10 Haziran 1982 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Anatoli Alexeyevich Solonitsyn
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1934
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 1982
Doğum Yeri: Nizhny Tagil, Sverdlovsk Oblast, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Otto Solonitsyn
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.7 503
1982 Dram Oyuncu 7.3 197

Rasputin
1981 47 Biyografi Oyuncu 7.1 1,106

İz Sürücü
1979 45 Dram Oyuncu 8.1 98,950
1979 45 Gizem Oyuncu 6.4 22
1979 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 49

Tırmanış
1977 43 Dram Oyuncu 8.3 5,316
1976 42 Dram Oyuncu 4.0 189

Ayna
1975 41 Biyografi Oyuncu 8.1 32,571
1975 41 Macera Oyuncu 6.4 13
1975 41 Dram Oyuncu 7.3 18
1974 40 Dram Oyuncu 6.7 33
1974 40 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,405
1973 39 Biyografi Oyuncu 6.8 140

Solaris
1972 38 Dram Oyuncu 8.1 70,152

Dava Yolunda
1971 37 Dram Oyuncu 8.0 1,684

Yangında Geçit Yok
1968 34 Dram Oyuncu 7.7 321
1967 33 Oyuncu    
1966 32 Biyografi Oyuncu 8.2 39,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019