Giriş Kayıt
Ana Solares

Ana Solares


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Ana Solares, sanat yönetmeni, sanat bölümü, oyuncu, yapım tasarımcısı.

Perdita Durango (1997), Herod'un Kanunu (1999), Eisenstein Meksika’da (2015), Beat (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eisenstein Meksika’da
2015 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 2,231
2001 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 480
2000 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 1,382

Herod'un Kanunu
1999 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 4,171
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 7,295

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sanat Bölümü 6.8 192,527
1994 Dram Oyuncu
Yapım Tasarımcısı
6.9 133
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019