Giriş Kayıt
Rosalío Solano

Rosalío Solano (95)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Rosalío Solano Quintanar, 30 Ağustos 1914 Bernal, Queretaro, Meksika doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Cementerio del terror (1985) yapımıyla biliniyor.

Rosalío Solano, 20 Ağustos 2009 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rosalío Solano Quintanar
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1914
Ölüm Tarihi: 20 Ağustos 2009
Doğum Yeri: Bernal, Queretaro, Meksika
Diğer Bir İsmi: Rosalio Solano
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 71 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 423
1978 64 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 107
1976 62 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 186

Şeytan Adası
1973 59 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 298
1972 58 Western Görüntü Yönetmeni 6.3 44
1967 53 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 476
1962 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 154
1962 48 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 35
1957 43 Gizem Görüntü Yönetmeni 7.2 638
1956 42 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 13
1954 40 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 118
1950 36 Dram Kameraman 7.6 463
1950 36 Dram Kameraman 7.2 96
1946 32 Suç Kameraman 7.5 179
1943 29 Dram Kameraman 7.7 269
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019