Giriş Kayıt
Kyung-gu Sol

Kyung-gu Sol (50)


Oyuncu

Seol Kyeong-gu, 01 Mayıs 1968 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Vaha (2002), Nane Şekeri (1999), Umut (2013), Kule (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seol Kyeong-gu
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Katilin Anıları
2017 49 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,317

Acımasız
2017 49 Suç Oyuncu 6.7 1,347
2017 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,891
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 215
2014 46 Dram Oyuncu 6.5 79
2013 45 Oyuncu    

Umut
2013 45 Dram Oyuncu 8.3 3,805
2013 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 390

Gizli Takip
2013 45 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,148

Kule
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,362
2010 42 Dram Oyuncu 6.3 46

Tuzak
2010 42 Oyuncu 6.3 325

Merhamet Yok
2010 42 Suç Oyuncu 7.4 4,700

Yepyeni Bir Hayat
2009 41 Dram Oyuncu 7.5 1,954

Tsunami
2009 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,379

Public Enemy 3
2008 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 327

Venus ve Mars
2007 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 161

Voice of a Murderer
2007 39 Dram Oyuncu 6.9 1,492

Zalim Kış
2006 38 Suç Oyuncu 7.1 598
2006 38 Romantik Oyuncu 6.0 107
2005 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 555
2004 36 Biyografi Oyuncu 6.7 263

Silmi Adası
2003 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,804
2002 34 Belgesel Oyuncu 6.6 24

Hapishane Kaçakları
2002 34 Komedi Oyuncu 6.2 335

Vaha
2002 34 Dram Oyuncu 8.0 6,671

Halk Düşmanı
2002 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,965
2001 33 Komedi Oyuncu 6.5 243
2000 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 391
1999 31 Dram Oyuncu 6.2 55

Nane Şekeri
1999 31 Dram Oyuncu 7.8 6,438
1999 31 Dram Oyuncu 7.4 25

Hayalet Denizaltı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 340
1998 30 Oyuncu 6.1 158
1996 28 Dram Oyuncu 7.2 353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019