Giriş Kayıt
Masashi Sogo

Masashi Sogo


Senarist

Masashi Sogo, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Senarist 7.9 3,292
2012 Animasyon Senarist 7.0 2,184
2011 Dram Senarist    
2011 Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.3 232

Kırık Kılıç
2010 Senarist    
2009 Animasyon Senarist 7.9 25,100
2009 Aksiyon Senarist 6.0 1,972
2008 Aksiyon Senarist 4.4 691
2008 Aksiyon Senarist 3.2 17
2006 Animasyon Senarist 7.1 4,384
2005 Aksiyon Senarist 6.0 225
2004 Animasyon Senarist 8.2 56,519
2004 Animasyon Senarist 7.2 8,021
2004 Animasyon Senarist 6.5 698
2002 Animasyon Senarist 7.2 335
2000 Animasyon Senarist 7.3 21,633
2000 Animasyon Senarist 8.0 2,161
1999 Aksiyon Senarist 6.4 184
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.6 44
1999 Animasyon Senarist 8.6 14,976
1998 Animasyon Senarist 7.5 26,861
1998 Komedi Senarist 7.1 272
1996 Animasyon Senarist 5.5 267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022