Giriş Kayıt
Valerie Sofranko

Valerie Sofranko


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Animasyon

Valerie Sofranko, sanat bölümü, Özel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Animasyon 8.0 264,089

Müthiş Yemek
1991 Dram Özel Efekt 7.1 41,969

Kanca
1991 Macera Sanat Bölümü 6.7 209,581

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.8 31,455

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Özel Efekt 6.4 57,217

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sanat Bölümü 7.8 413,495

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.5 163,966

Sinek
1986 Korku Çeşitli 7.5 141,325

Düşmanım
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.9 39,303

Gremlinler
1984 Komedi Özel Efekt 7.2 173,601

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 840,503
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019