Giriş Kayıt
Curt Sobel

Curt Sobel (65)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Sesler

Curt Elliot Sobel, 26 Ekim 1953 Detroit, Michigan, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, sesler.

Riskli İş (1983), Subay Ve Centilmen (1982), Para Tuzağı (1986), Yıldız Adam (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Curt Elliot Sobel
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1953
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Kurt Sobel
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Suç Müzik 7.4 40,377

Gecenin Kanunu
2016 63 Suç Müzik 6.4 47,269

Diriliş
2015 62 Macera Müzik 8.0 622,142
2015 62 Dram Müzik 6.0 47,552

Fantastik Dörtlü
2015 62 Aksiyon Müzik 4.3 140,298

Yedinci Oğul
2014 61 Aksiyon Müzik 5.5 66,607
2014 61 Biyografi Müzik 6.9 19,035
2013 60 Aksiyon Müzik 6.2 105,592

Neşeli Gürültü
2012 59 Komedi Müzik 5.8 7,577

Bir Tutam Cennet
2011 58 Komedi Müzik 6.3 26,452

Ödünç Sevgili
2011 58 Komedi Müzik 5.9 54,352

Kukla
2011 58 Dram Müzik 6.7 45,179
2010 57 Biyografi Müzik 5.6 2,742
2010 57 Komedi Müzik 5.0 10,045

Yeni Mezun
2009 56 Komedi Müzik 5.3 13,169
2009 56 Dram Müzik 5.8 40,798

Aşk Olur
2009 56 Dram Müzik 5.7 28,854

Uzay Maymunları
2008 55 Animasyon Müzik 4.5 10,076

Henry Poole Buradaydı
2008 55 Komedi Müzik 6.5 11,899

Sihirli Oyuncakçı
2007 54 Komedi Müzik 6.2 40,367

Merhaba Dünyalı
2007 54 Komedi Müzik 6.8 19,195

Son Ültimatom
2007 54 Aksiyon Müzik 8.0 579,868

Çılgın Motorcular
2007 54 Aksiyon Müzik 5.9 109,178

Karavan Parki Cocuklari
2006 53 Komedi Müzik 7.3 11,406

Eski Süper Sevgilim
2006 53 Komedi Müzik 5.1 59,156

Kutup Macerası
2006 53 Macera Müzik 7.3 56,642

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 52 Komedi Müzik 7.6 205,963

Sakin Ol
2005 52 Komedi Müzik 5.7 64,720
2004 51 Biyografi Müzik
Oyuncu
7.7 127,759

Düşler Ülkesi
2004 51 Biyografi Müzik 7.7 190,978

Küçük İnsanlar
2003 50 Komedi Müzik
Müzik
4.6 4,157

Orada Olacağım
2003 50 Komedi Müzik 6.6 1,362
2002 49 Suç Müzik 5.3 22,446

Benim Adım Sam
2001 48 Dram Müzik 7.6 135,925

Majestic
2001 48 Dram Müzik 6.9 49,760

Evrim
2001 48 Komedi Müzik 6.1 112,976

Yaşam Kanıtı
2000 47 Aksiyon Müzik 6.2 52,960

Şaşkın
2000 47 Komedi Müzik 6.0 91,082
2000 47 Aksiyon Müzik 7.4 537,111

Rüyamdaki Afrika
2000 47 Macera Müzik 5.6 4,122

Harika Çocuklar
2000 47 Dram Müzik 7.4 58,747

Köstebek
1999 46 Biyografi Müzik 7.9 149,824

Şeytanın Günü
1999 46 Aksiyon Müzik 5.7 100,233

Joe Black
1998 45 Dram Müzik 7.2 195,404

Son Umut
1998 45 Aksiyon Müzik 6.1 15,069

Umut Dalgaları
1998 45 Dram Müzik 6.0 22,615
1998 45 Romantik Müzik 5.6 6,338

Suç Kapanı
1998 45 Komedi Müzik
Müzik
5.5 1,704
1998 45 Dram Müzik 6.3 2,705

Çakal
1997 44 Aksiyon Müzik 6.4 99,745

Köstebek
1997 44 Biyografi Müzik 7.8 255,425

Kan ve sarap
1996 43 Gerilim Müzik 6.0 8,666

Striptiz
1996 43 Komedi Sesler
Müzik
4.4 39,977

Kaçaklar
1996 43 Aksiyon Müzik 5.3 7,951
1996 43 Suç Müzik 6.2 3,483

Sadakat
1996 43 Komedi Müzik 5.9 1,871

Büyük Hesaplaşma
1995 42 Aksiyon Müzik 8.2 524,395

Aşk Ve Yalanlar
1995 42 Komedi Müzik 5.7 11,932

Dolores
1995 42 Suç Müzik 7.4 35,183
1995 42 Komedi Müzik 6.1 1,998

Hız Tuzağı
1994 41 Aksiyon Müzik 7.2 303,680

Çılgın Kampus
1994 41 Komedi Müzik 6.6 11,446

Gizli Bahçe
1993 40 Dram Müzik 7.3 33,264
1993 40 Macera Müzik 4.7 244

Şeref Bağı
1993 40 Suç Müzik 8.0 26,713
1991 38 Komedi Müzik 6.3 4,779
1991 38 Komedi Müzik
Oyuncu
6.7 2,394

Kaçış
1990 37 Aksiyon Müzik 5.4 3,005

Doruktaki Kadın
1990 37 Aksiyon Müzik 6.6 7,000
1990 37 Aksiyon Müzik 5.8 25,251

İki Erkek Bir Kadın
1989 36 Dram Müzik 6.8 20,277
1989 36 Komedi Müzik 6.8 4,752
1989 36 Aksiyon Müzik 4.7 381

Yabancılar
1988 35 Suç Müzik 6.3 13,173
1988 35 Dram Müzik 6.2 2,724

Düşman İkili
1988 35 Aksiyon Müzik 6.0 14,996
1988 35 Komedi Müzik 4.9 3,520

Şehrin Parlak Işıkları
1988 35 Dram Müzik 5.7 6,772

Deli Doktor
1988 35 Komedi Müzik 5.7 4,264
1987 34 Belgesel Müzik 7.6 17,125
1987 34 Komedi Müzik 5.7 934
1987 34 Aksiyon Müzik 5.6 447
1987 34 Belgesel Müzik 7.8 1,133

Canavar Kadrosu
1987 34 Aksiyon Müzik 7.1 24,559
1987 34 Aksiyon Müzik 5.4 207
1987 34 Komedi Müzik 6.0 28,636
1987 34 Biyografi Müzik 6.9 25,149
1987 34 Macera Müzik 5.7 689

Altın Çocuk
1986 33 Aksiyon Müzik 5.9 47,067
1986 33 Komedi Müzik 5.0 2,845
1986 33 Komedi Müzik 5.8 2,440

Para Tuzağı
1986 33 Komedi Müzik 6.3 45,667
1985 32 Aksiyon Müzik 6.8 17,367

Beyaz Geceler
1985 32 Dram Müzik 6.6 6,146

Flamingo Çocuk
1984 31 Komedi Müzik 6.2 4,546

Yıldız Adam
1984 31 Macera Müzik 7.0 39,181
1984 31 Dram Müzik 6.2 1,930
1984 31 Dram Müzik 6.6 4,625

Volkanın Altında
1984 31 Dram Müzik 7.1 4,408
1984 31 Aksiyon Müzik 5.9 9,593

Riskli İş
1983 30 Komedi Müzik 6.8 73,692
1983 30 Dram Müzik 6.9 6,273

Subay Ve Centilmen
1982 29 Dram Müzik 7.0 44,434
1982 29 Dram Müzik 6.2 572
1982 29 Dram Müzik 6.3 2,253
1982 29 Komedi Müzik 6.6 3,115

Tarzan
1981 28 Macera Müzik 3.3 4,846

Kanlı Doğum Günü
1981 28 Korku Müzik 5.7 3,508

Cutter'ın Yolu
1981 28 Suç Müzik 6.9 4,458

Aşk, Yeniden
1980 27 Komedi Müzik 5.2 312
1979 26 Komedi Müzik 7.2 4,540

Facia
1979 26 Dram Müzik 6.4 981
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,052) Swamp Thing (1,681) Black Mirror (1,634) The Big Bang Theory (1,606) Shingeki no kyojin (1,529) The 100 (1,419) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,273) Vikings (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019