Giriş Kayıt
Achiu So

Achiu So


Sanat Bölümü, Animasyon

Achiu So, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 392
2009 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 36,256
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 105,014
1999 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 192,510
1996 Animasyon Animasyon 7.2 361
1995 Animasyon Animasyon 8.3 604
1988 Animasyon Animasyon 6.9 3,052
1987 Animasyon Animasyon 6.0 53
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019