Giriş Kayıt
Spencer Snygg

Spencer Snygg


Kameraman, Sesler, Sanat Bölümü

Spencer Snygg, kameraman, sesler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.6 375,495

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.8 177,543
2013 Suç Kameraman
Sanat Bölümü
8.4 68,322
2011 Dram Sesler 5.6 103

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 478,133
2010 Dram Kameraman 6.1 37,781

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Kameraman 5.4 39,731

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Kameraman 4.1 134,102
2009 Komedi Oyuncu 4.7 54
2005 Korku 1.4 467
1999 Komedi 3.9 279
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018