Giriş Kayıt
Spencer Snygg

Spencer Snygg


Kameraman, Sesler, Sanat Bölümü

Spencer Snygg, kameraman, sesler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.6 372,305

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.8 176,697
2013 Suç Kameraman
Sanat Bölümü
8.4 66,748
2011 Dram Sesler 5.7 100

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 474,684
2010 Dram Kameraman 6.1 37,345

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Kameraman 5.4 39,416

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Kameraman 4.1 133,222
2009 Komedi Oyuncu 4.5 47
2005 Korku    
1999 Komedi    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018