Giriş Kayıt
Todd Snyder

Todd Snyder


Yapımcı

Todd Snyder, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 5.1 1,063
2012 Reality-TV Çeşitli 5.3 183
2012 Reality-TV Yapımcı 5.6 250

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Çeşitli 6.2 197,767
2003 Game-Show Yapımcı 3.3 4,282
2002 Game-Show Yapımcı 3.1 5,556
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019