Giriş Kayıt
Leontine Snell

Leontine Snell


Oyuncu

Leontine Snell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hayal
2009 Dram Oyuncu 5.7 628
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,967

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Oyuncu 6.4 262
2000 Aksiyon Çeşitli 6.6 70,602

1900 Efsanesi
1998 Dram Çeşitli 8.1 49,145
1987 Dram Oyuncu 6.7 990
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018