Giriş Kayıt
Leontine Snell

Leontine Snell


Oyuncu

Leontine Snell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hayal
2009 Dram Oyuncu 5.7 702
2005 Komedi Oyuncu 6.4 3,259

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Oyuncu 6.3 306
2000 Aksiyon Çeşitli 6.6 71,584

1900 Efsanesi
1998 Dram Çeşitli 8.1 50,633
1987 Dram Oyuncu 6.8 1,402
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019