Giriş Kayıt
Tim Snay

Tim Snay


Oyuncu

Tim Snay, oyuncu.

(2001) Ocean's 11 (2001), (2010) Suçlu Kim? (2010), (1996) Kansas City (1996), (2009) Dark House (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 4.6 440
2011 Komedi Oyuncu 7.3 5,584

Suçlu Kim?
2010 Komedi Oyuncu 6.0 17,624
2009 Korku Oyuncu 5.0 2,082
2008 Suç Oyuncu 4.6 297
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,174

Kara Delik
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 1,469
2005 Komedi Oyuncu 5.0 172

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.8 469,530
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,904
1996 Suç Oyuncu 6.3 3,983
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019