Giriş Kayıt
Pamela Smyth

Pamela Smyth


Makyaj

Pamela Smyth, makyaj.

The Fall (2013), Christopher and His Kind (2011), Islahevi Çocuğu (2000), Divorcing Jack (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pam Smyth | Pamela Smythe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Makyaj 8.2 2,610
2014 Korku Makyaj 4.0 570
2013 Suç Makyaj 8.2 64,115
2013 Dram Makyaj 7.2 145
2012 Suç Makyaj 8.6 17,363

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 9.5 1,442,403
2011 Dram Makyaj 7.0 3,695

Kafadar Prensler
2011 Macera Makyaj 5.5 92,628
2011 Suç Makyaj 6.8 714
2009 Dram Makyaj 7.8 654

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Makyaj 6.7 11,644
2008 Komedi Makyaj 4.6 2,528
2008 Dram Makyaj 6.6 282
2007 Dram Makyaj 7.1 825

Sel
2007 Aksiyon Makyaj 4.8 5,861
2006 Aksiyon Makyaj 5.7 1,595
2002 Gerilim Makyaj 6.2 1,545

Islahevi Çocuğu
2000 Dram Makyaj 6.8 2,200

Amerikalı Kadınlar
2000 Komedi Makyaj 6.3 1,343
1998 Gerilim Makyaj 6.8 1,890
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019