Giriş Kayıt
Brian Smrz

Brian Smrz


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Brian Smrz, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen.

Vanilla Sky (2001), Streets (1990), The Haunting of Morella (1990), (1993) Jurassic Park (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Delaney Smrz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Yönetmen 5.7 7,972
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 329,375

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 134,843

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 225,076

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 595,036

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 649,528

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 163,143

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 460,539

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 586,915

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 418,533

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 164,959

Suretler
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 160,662

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 34,743

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.6 419,026

Kartal Göz
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 163,304

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Yönetmen 5.7 6,470

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 362,881

Müzede Bir Gece
2006 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 273,298

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 256,021

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 289,821
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.5 36,706

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 96,213

X-Men 2
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 462,994

İşaretler
2002 Dram Dublör 6.7 303,686

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.7 453,175

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman
Dublör
Yönetmen Asistanı
6.0 60,888
2001 Fantastik Dublör 6.9 227,812

Ölümsüz
2000 Dram Dublör 7.3 303,797

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 278,923

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 40,626

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 217,314

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Dublör 6.1 11,842

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör 7.3 315,467

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Dublör 7.3 457,169

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 21,594

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 22,461

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör 6.0 83,786

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Dublör 6.9 68,921

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 28,677

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Dublör 6.1 101,622

Kongo
1995 Aksiyon Dublör 5.1 38,131
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Dublör 6.7 18,698

Gecenin Rengi
1994 Dram Dublör 5.1 20,637

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 291,867

Taş Devri
1994 Komedi Dublör 4.8 67,764
1994 Aksiyon Dublör 4.4 20,045
1993 Macera Oyuncu
Dublör
8.1 744,929
1993 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Dünya
1993 Suç Dublör 7.5 65,073
1993 Dram Dublör 5.8 5,620
1993 Fantastik Dublör 5.3 3,997

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Dublör 7.8 68,150

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Dublör 7.1 44,548

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 243,698

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Dublör 5.4 15,433

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Dublör 6.0 46,487
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 Aksiyon Dublör 4.7 5,510

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Dublör 7.4 339,512
1990 Korku Dublör 3.9 543
1990 Aksiyon Dublör 6.0 524
1989 Komedi Dublör 4.3 1,035
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Dublör 7.7 162,220

Saygon
1988 Aksiyon Dublör 6.2 2,065
1988 Gerilim Dublör 5.5 341
1988 Aksiyon Dublör 5.5 1,630
1988 Aksiyon Dublör 6.3 35,081

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Dublör 4.7 550

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Dublör 5.4 32,187

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Dublör 6.9 23,269
1986 Aksiyon Dublör 6.7 15,308

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör 5.7 2,899
1984 Komedi Dublör 5.8 496
1981 Dram Dublör 6.7 14,826
1981 Komedi Oyuncu 6.4 1,681
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018