Giriş Kayıt
Jurnee Smollett

Jurnee Smollett (36)


Oyuncu, Yapımcı

Jurnee Diana Smollett, 01 Ekim 1986 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2010 yılının Ekim ayında Josiah Bell ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn) (2020), Muhteşem Münazaracılar (2007), Spiderhead (2022), Lovecraft Country (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jurnee Diana Smollett
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1986
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jurnee Smollett-Bell
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.8 (10 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 22,371
2022 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 55,389
2022 Belgesel Oyuncu 4.7 158
2020 Dram Oyuncu 7.1 42,042

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2020 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 239,018
2018 32 Dram Oyuncu 6.4 544

Demir Yumruk
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 16,690
2016 Dram Oyuncu 7.8 5,279
2013 Dram Oyuncu 6.8 3,209
2013 27 Dram Oyuncu 4.9 12,023
2012 Suç Oyuncu 6.5 4,394
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 960
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,244
2010 Komedi Oyuncu 8.3 35,336
2010 Dram Oyuncu 7.4 3,947
2008 Dram Oyuncu 7.9 246,140

Muhteşem Münazaracılar
2007 21 Biyografi Oyuncu 7.5 59,398

Çete
2006 20 Suç Oyuncu 7.0 66,411

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 66,911
2005 19 Komedi Oyuncu 6.2 7,456
2005 Dram Oyuncu 7.6 308,099
2001 15 Dram Oyuncu 6.1 340

Güzel Joe
2000 14 Dram Oyuncu 5.6 2,340

Eve'nin Sırrı
1997 11 Dram Oyuncu 7.2 10,436
1996 10 Komedi Oyuncu 5.8 61,155
1987 Komedi Oyuncu 6.7 59,238
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022