Giriş Kayıt
Trevor Smith

Trevor Smith


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Trevor Smith, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 13,923
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.5 4,365
2014 Korku Yapım Tasarımcısı 4.4 284
2014 Macera Sanat Yönetmeni 7.5 5,404
2014 Suç Sanat Yönetmeni 9.0 260,146

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 8,920
2013 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 123

İz
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 4.1 2,565

Kayıp Tatil
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 177

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Sanat Bölümü 6.7 19,484

Ara Beni
2004 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,134
2003 Dram Sanat Bölümü 7.8 1,325
2002 Western Sanat Bölümü 6.8 536

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,164

İhtirasın Bedeli
2000 Dram Sanat Bölümü 6.5 5,681
- Tarihi Sanat Yönetmeni    
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019