Giriş Kayıt
Tracey L. Smith Baumert

Tracey L. Smith Baumert


Yönetmen Asistanı

Tracey L. Smith Baumert, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Tracey L. Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 2,560
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,858

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 15,653
2006 Aile Yönetmen Asistanı 4.7 262

Cesur ve Güzel
1987 Dram Çeşitli 3.6 6,319
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (2,924) The Flash (1,977) Arrow (1,867) The Protector (999) La Casa de Papel (952) Friends (897) The Big Bang Theory (771) Outlander (725) Travelers (720)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018