Giriş Kayıt
Shepard Smith

Shepard Smith (55)


Oyuncu

David Shepard Smith Jr., 14 Ocak 1964 Holly Springs, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu.

Shepard Smith Reporting (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Shepard Smith Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1964
Doğum Yeri: Holly Springs, Mississippi, ABD
Takma İsmi: Shep
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 48 Belgesel Oyuncu 3.9 209
2009 45 Belgesel Oyuncu 7.6 1,540

Su Belası
2008 44 Belgesel Oyuncu 7.4 1,830
2007 43 Komedi 5.5 7,597
2004 40 Belgesel Oyuncu 7.6 6,001

Cehennemden Daha Sıcak
1997 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,403
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019