Giriş Kayıt
Jack Smith

Jack Smith (92)


Oyuncu

Jack Ward Smith, 16 Kasım 1913 Bainbridge Island, Washington, ABD doğumlu oyuncu.

Mehtap Körfezi (1951) yapımıyla biliniyor.

Jack Smith, 03 Temmuz 2006 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jack Ward Smith
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1913
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2006
Doğum Yeri: Bainbridge Island, Washington, ABD
Takma İsmi: The Man With the Smile in His Voice
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu II
1984 71 Aksiyon Oyuncu 4.9 13,264
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,556

Maymun Aklı
1971 58 Aile Oyuncu 5.9 1,276
1965 Komedi Oyuncu 7.5 10,562
1959 46 Belgesel Oyuncu 7.0 23

Mehtap Körfezi
1951 38 Komedi Oyuncu 7.1 1,952
1933 20 Macera Oyuncu 7.9 71,640
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,702) Shameless (4,194) Bodyguard (2,583) Castle Rock (2,264) Fear the Walking Dead (1,831) The First (1,695) Suits (1,435) La Casa de Papel (1,372) The 100 (1,271) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018