Giriş Kayıt
Jack Smith

Jack Smith (56)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jack Smith, 14 Kasım 1932 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Flaming Creatures (1963) yapımıyla biliniyor.

Jack Smith, 25 Eylül 1989 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 1989
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Divine
2013 Belgesel Oyuncu 7.6 1,976
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 160
2004 Oyuncu 7.3 120
1972 40 Korku Oyuncu 5.3 2,440
1963 31 Kısa Metraj Oyuncu 3.1 611
1963 31 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.0 1,098
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019