Giriş Kayıt
Howard A. Smith

Howard A. Smith (3)


Editör, Editör

Howard A. Smith, 17 Temmuz 2015 Peoria, Illinois, ABD doğumlu editör, editör.

Tiffany'de Kahvaltı (1961), Ateş Hattı (1962), Seni Sevmek... (1957), Hollywood or Bust (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Peoria, Illinois, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Western Editör 7.8 1,333
1968 Suç Editör 7.4 4,891
1965 Komedi Editör 8.3 9,400

Ateş Hattı
1962 Aksiyon Editör 7.0 5,750

Tiffany'de Kahvaltı
1961 Komedi Editör 7.7 146,814
1961 Komedi Editör 6.3 568
1960 Dram Editör 5.6 648

Korkunç Kumpanya
1960 Macera Editör 6.1 1,053

Siyah Orkide
1958 Dram Editör 6.7 763
1958 Romantik Editör 7.0 895

Seni Sevmek...
1957 Dram Editör 6.5 1,645
1957 Komedi Editör 6.5 1,137
1956 Komedi Editör 6.6 1,607
1956 Western Editör 6.0 379
1955 Dram Editör 8.0 4,183
1955 Western Editör 6.7 1,064
1951 Western Editör 5.9 339
1951 Western Editör 6.0 125
1950 Suç Editör 6.9 340
1949 Suç Editör 6.0 69
1949 Suç Editör 6.8 356
1948 Suç Editör 5.9 12
1948 Western Editör 6.8 509
1947 Suç Editör 5.7 110
1947 Gizem Editör 5.5 41
1947 Suç Editör 6.5 1,086
1946 Aksiyon Editorial Department 6.1 194
1945 Komedi Editorial Department 5.4 292
1945 Gizem Editorial Department 4.9 129
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018