Giriş Kayıt
Herbert Smith

Herbert Smith


Kameraman, Makyaj

Herbert Smith, kameraman, makyaj.

Köpekler (1971), Zafer Madalyası (1977), Eski Dost (1973), Bedazzled (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Kameraman 6.0 702
1983 Komedi Kameraman 5.9 641

Barbar Conan
1982 Aksiyon Kameraman 6.9 124,595
1982 Dram Kameraman    
1982 Macera Kameraman 6.9 2,785
1981 Macera Kameraman 6.0 308
1979 Macera Kameraman 5.9 1,683
1979 Savaş Kameraman    

39. Basamak
1978 Suç Kameraman    

En Büyük Suç
1978 Aksiyon Kameraman 6.9 1,851

Zafer Madalyası
1977 Aksiyon Kameraman 7.5 22,444
1976 Aksiyon Kameraman 7.2 1,584
1975 Dram Kameraman 6.5 1,288

Eski Dost
1973 Dram Makyaj
Kameraman
7.4 15,696

Talihli Adam
1973 Komedi Kameraman 7.8 6,194
1972 Komedi Kameraman 7.6 4,844
1972 Komedi Kameraman 6.9 294

Köpekler
1971 Suç Kameraman 7.5 50,559
1971 Komedi Kameraman 6.0 822

Uğultulu Tepeler
1970 Macera Kameraman 6.8 1,306

Kahramanlar Alayı
1970 Aksiyon Kameraman 6.8 2,578
1969 Komedi Kameraman 6.0 196

George'un ölümü
1968 Dram Kameraman 7.1 1,819

Kapali Oda
1967 Korku Kameraman 6.3 1,215
1967 Komedi Kameraman 7.0 7,485
1966 Komedi Kameraman 5.9 720
1966 Aksiyon Kameraman    
1961 Suç Kameraman 6.5 11
1961 Aile Kameraman 7.4 996
1960 Komedi Kameraman 7.5 2,594

Suç kimde
1959 Suç Kameraman 7.2 1,308
1958 Suç Kameraman 6.9 306
1957 Dram Kameraman 6.8 170
1956 Dram Kameraman 5.8 46

Kadın Katilleri
1955 Komedi Kameraman 7.8 23,048
1954 Komedi Kameraman 7.1 850
1954 Dram Kameraman 6.8 55
1953 Dram Kameraman 7.6 3,479
1952 Dram Kameraman 7.5 422
1952 Suç Kameraman 6.3 313
1951 Suç Kameraman 7.3 252
1950 Aksiyon Kameraman 7.0 995

Bol Bol Viski!
1949 Komedi Kameraman 7.3 4,224
1949 Komedi Kameraman 7.2 2,974
1948 Aksiyon Kameraman 7.1 1,327
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018