Giriş Kayıt
Herbert Smith

Herbert Smith


Kameraman, Makyaj

Herbert Smith, kameraman, makyaj.

Köpekler (1971), Zafer Madalyası (1977), Eski Dost (1973), Talihli Adam (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Komedi Kameraman 6.0 751
1983 Komedi Kameraman 6.2 757

Barbar Conan
1982 Aksiyon Kameraman 6.9 125,274
1982 Dram Kameraman 7.2 562
1982 Macera Kameraman 6.8 3,816
1981 Macera Kameraman 5.9 486
1979 Macera Kameraman 5.9 1,728
1979 Savaş Kameraman 7.1 6,732

39. Basamak
1978 Suç Kameraman 6.6 1,920

En Büyük Suç
1978 Aksiyon Kameraman 6.8 2,194

Zafer Madalyası
1977 Aksiyon Kameraman 7.5 22,914
1976 Aksiyon Kameraman 7.2 1,608
1975 Dram Kameraman 6.4 1,469

Eski Dost
1973 Dram Makyaj
Kameraman
7.4 15,879

Talihli Adam
1973 Komedi Kameraman 7.8 6,819
1972 Komedi Kameraman 7.5 5,241
1972 Komedi Kameraman 6.9 378

Köpekler
1971 Suç Kameraman 7.5 50,828
1971 Komedi Kameraman 6.0 921

Uğultulu Tepeler
1970 Macera Kameraman 6.7 1,541

Kahramanlar Alayı
1970 Aksiyon Kameraman 6.8 2,938
1969 Komedi Kameraman 5.9 222

George'un ölümü
1968 Dram Kameraman 7.1 1,841

Kapali Oda
1967 Korku Kameraman 6.4 1,452
1967 Komedi Kameraman 7.0 7,575
1966 Komedi Kameraman 5.9 810
1966 Aksiyon Kameraman 8.2 907
1961 Suç Kameraman 6.0 29
1961 Aile Kameraman 7.4 1,042
1960 Komedi Kameraman 7.5 2,676

Suç kimde
1959 Suç Kameraman 7.1 1,412
1958 Suç Kameraman 7.0 426
1957 Dram Kameraman 6.8 211
1956 Dram Kameraman 5.9 50

Kadın Katilleri
1955 Komedi Kameraman 7.8 23,461
1954 Komedi Kameraman 7.0 1,019
1954 Dram Kameraman 6.8 59
1953 Dram Kameraman 7.6 3,535
1952 Dram Kameraman 7.5 545
1952 Suç Kameraman 6.3 429
1951 Suç Kameraman 7.2 418
1950 Aksiyon Kameraman 6.9 1,270

Bol Bol Viski!
1949 Komedi Kameraman 7.3 4,262
1949 Komedi Kameraman 7.2 3,429
1948 Aksiyon Kameraman 7.1 1,350
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018