Giriş Kayıt
Heather Smith

Heather Smith


Görsel Efekt

Heather Smith, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 631,611

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 112,678

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,061,372

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 917,727

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 67,411

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,641

Kongo
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,295
1994 Komedi Görsel Efekt 8.8 1,534,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018