Giriş Kayıt
Heather Smith

Heather Smith


Görsel Efekt

Heather Smith, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 627,655

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 112,067

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 1,052,099

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 909,682

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 66,962

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,943

Kongo
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,141
1994 Komedi Görsel Efekt 8.8 1,519,141
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018