Giriş Kayıt
Harry Smith

Harry Smith


Harry Smith,

Shine (1996), Welcome (2007), (1998) Aşık Shakespeare (1998), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 40,155

Ölüm kampi
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.9 7,602
2007 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 6.6 11,235
2007 Suç Taşıma Bölümü 3.8 208
2000 Suç Taşıma Bölümü 6.0 1,781

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 195,560
1998 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 568

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 19,645
1996 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 47,314
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018