Giriş Kayıt
Harry Smith

Harry Smith


Harry Smith,

Shine (1996), Welcome (2007), Jekyll (2007), (1998) Aşık Shakespeare (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 40,294

Ölüm kampi
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.9 8,006
2007 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 6.6 11,235
2007 Suç Taşıma Bölümü 8.2 6,882
2000 Suç Taşıma Bölümü 6.0 1,899

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 196,682
1998 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 617

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 21,342
1996 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 47,576
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,329) Origin (3,920) The Big Bang Theory (3,328) Supernatural (3,268) Titans (1,970) Doctor Who (1,931) The Last Ship (1,383) Outlander (1,225) Better Call Saul (1,199) La Casa de Papel (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018