Giriş Kayıt
Harry Smith

Harry Smith


Özel Efekt

Harry Smith, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 49,272

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 487,790

Kural Ötesi
2002 Komedi Özel Efekt 6.7 47,256

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 111,883
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 288,649

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 141,588

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.9 72,058

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.3 784
Dizi Altyazıları
Vikings (12,468) The Punisher (5,844) True Detective (5,662) The Big Bang Theory (3,367) Supernatural (3,366) Luther (2,582) Gotham (2,373) The Blacklist (1,905) Star Trek: Discovery (1,795) Project Blue Book (1,695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019