Giriş Kayıt
Harry Smith

Harry Smith


Özel Efekt

Harry Smith, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 49,012

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 482,013

Kural Ötesi
2002 Komedi Özel Efekt 6.7 46,993

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 111,383
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 286,531

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 140,595

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.9 71,379

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.3 783
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018