Giriş Kayıt
Greg Smith

Greg Smith (69)


Yapımcı

Greg Smith, 04 Kasım 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı.

Confessions of a Pop Performer (1975), Hayvan Çiftliği (1999), (1996) 12. Gece (1996), (1999) Agnes Browne (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Greg Smith, 19 Şubat 2009 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1939
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2009
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gregory Smith
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Çiftliği
1999 60 Komedi Yapımcı 6.0 4,759
1999 60 Komedi Yapımcı 6.6 1,900

12. Gece
1996 57 Komedi Yapımcı 7.3 4,863
1996 57 Komedi Yapımcı    

39. Basamak
1978 39 Suç Yapımcı    
1975 36 Komedi Yapımcı 3.2 570
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,557) Shameless (4,104) Bodyguard (2,542) Castle Rock (2,201) Fear the Walking Dead (1,806) The First (1,679) Suits (1,343) La Casa de Papel (1,301) The 100 (1,233) Friends (885)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018