Giriş Kayıt
Greg Smith

Greg Smith (69)


Yapımcı

Greg Smith, 04 Kasım 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı.

39. Basamak (1978), Confessions of a Pop Performer (1975), Hayvan Çiftliği (1999), (1996) 12. Gece (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Greg Smith, 19 Şubat 2009 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1939
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2009
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Gregory Smith
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayvan Çiftliği
1999 60 Komedi Yapımcı 6.0 5,235
1999 60 Komedi Yapımcı 6.6 1,908

12. Gece
1996 57 Komedi Yapımcı 7.3 5,205
1996 57 Komedi Yapımcı 4.9 296
1983 44 Yapımcı 6.2 33

39. Basamak
1978 39 Suç Yapımcı 6.6 1,922
1975 36 Komedi Yapımcı 3.3 622
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018