Giriş Kayıt
Gareth Smith

Gareth Smith


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Gareth Smith, görsel efekt, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Alex, Inc. (2018), (2010) The Good Guys (2010), (2017) Lütfen Beklemede Kal (2017), (2009) The September Issue (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 7.0 33,194
2018 Komedi Çeşitli 5.8 1,604
2017 Komedi Çeşitli 5.1 4,163

Lütfen Beklemede Kal
2017 Komedi Çeşitli 6.7 7,253

Baban Kim?
2017 Komedi Çeşitli 5.4 13,031

Her Şey
2017 Dram Çeşitli 6.4 24,632
2017 Aksiyon Çeşitli 7.3 67,792

Son Macera
2017 Komedi Çeşitli 6.6 62,166

Özel Bir Gün
2016 Komedi Çeşitli 5.6 27,453
2015 Komedi Çeşitli 7.2 2,765
2015 Komedi Çeşitli 7.6 6,259

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 43,893

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
6.7 27,555

Karar Günü
2014 Dram Çeşitli 6.8 47,425

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Çeşitli 6.2 90,518

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 38,232
2013 Belgesel Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
7.1 1,109

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Çeşitli 5.8 33,374

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Çeşitli 5.8 13,742

Motel Hayatı
2012 Dram Çeşitli 6.0 3,268

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Çeşitli 7.3 1,489

Ev Adamı
2011 Komedi Çeşitli 6.5 59,677
2011 Dram Çeşitli 6.5 3,315

Genç Yetişkin
2011 Komedi Çeşitli 6.3 72,640

Koğuş
2010 Korku Çeşitli 5.6 37,719
2010 Komedi Çeşitli 7.2 1,892
2010 Aksiyon Çeşitli 8.1 6,682

Yeni Mezun
2009 Komedi Çeşitli 5.3 13,021

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 297,117

Kana Susadım
2009 Komedi Çeşitli 5.2 104,681
2009 Belgesel Çeşitli 7.0 6,904

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Çeşitli 6.7 83,287
2008 Korku Çeşitli 5.0 5,920
2007 Komedi Çeşitli 7.5 459,322

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Çeşitli 7.6 204,294
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019