Giriş Kayıt
Frank T. Smith

Frank T. Smith


Sanat Yönetmeni

Frank T. Smith, sanat yönetmeni.

M*A*S*H (1972), Batman (1966), Get Smart (1965), The Patty Duke Show (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Aile Sanat Yönetmeni 6.1 1,020
1973 Aile Sanat Yönetmeni 6.9 46
1972 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 45,613
1966 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 16,123
1965 Komedi Sanat Yönetmeni 8.2 9,483
1963 Suç Sanat Yönetmeni 6.5 636
1963 Komedi Sanat Yönetmeni 7.4 977
1962 Dram Sanat Yönetmeni    
1959 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 196
1957 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.2 171
1957 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 48
1957 Western Sanat Yönetmeni 6.0 190
1957 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.1 166
1957 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 969
1956 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 311
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018