Giriş Kayıt
Charles Ewing Smith

Charles Ewing Smith


Sesler

Charles Ewing Smith, sesler.

Radioactive Dreams (1985), Sing (1989), (1992) Rezervuar Köpekleri (1992), (2005) Günah Şehri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles E. Smith | Charles Smith | Chuck Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Sesler 7.1 186,316

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 168,342

Günah Şehri
2005 Suç Sesler 8.0 710,433

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sesler 3.5 26,091

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 48,388

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 51,514

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sesler 6.4 143,808

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sesler 5.1 53,614

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 112,104
2001 Komedi Sesler 6.5 2,923
1998 Aksiyon Sesler 5.4 7,748

Hayaletler
1998 Korku Sesler 5.4 18,153
1997 Suç Sesler 7.5 276,346

Gece Bekçisi
1997 Dram Sesler 6.2 17,809
1996 Macera Sesler 5.7 4,781

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sesler 6.8 66,925

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 14,592

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Sesler 7.3 255,922

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 160,250
1995 Aksiyon Sesler 7.2 157,506
1995 Dram Sesler 4.7 56,650
1995 Komedi Sesler 5.5 8,222
1995 Komedi Sesler 6.1 4,407

Noel Baba
1994 Komedi Sesler 6.4 84,295

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,604,671
1994 Aile Sesler 6.0 8,027
1994 Aksiyon Sesler 6.0 32,587
1994 Aile Sesler 6.6 6,539

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sesler 6.2 19,897

Özgür Willy
1993 Macera Sesler 5.9 61,238

Süper Polis 3
1992 Aksiyon Sesler 6.9 17,421

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Sesler 8.3 806,007

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Sesler 6.6 58,035
1992 Sesler 5.9 1,093

Sahne Işıkları
1992 Komedi Sesler 7.5 9,356
1991 Dram Sesler 5.1 1,695
1991 Suç Sesler 5.9 7,695

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sesler 5.3 4,336
1991 Dram Sesler 5.4 1,018
1990 Aksiyon Sesler 5.8 74,405

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 20,834

Çarşıda
1990 Aksiyon Sesler 5.7 1,620
1989 Biyografi Sesler 6.5 6,238
1989 Dram Sesler 5.3 932
1989 Dram Sesler 6.8 645

Amerika Rüyası
1988 Komedi Sesler 7.0 143,596

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sesler 6.5 55,590

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 58,555

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Sesler 5.7 22,480
1986 Aksiyon Sesler 6.3 2,476

Suç dalgasi
1985 Komedi Sesler 5.8 4,679

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Sesler 6.6 71,061
1985 Aksiyon Sesler 6.2 1,406

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 28,609
1984 Macera Sesler 6.3 12,390
1984 Macera Sesler 6.1 12,834

İltica Planı
1984 Komedi Sesler 6.5 9,993
1983 Biyografi Sesler 4.9 78
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019