Giriş Kayıt
Catherine Smith

Catherine Smith


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Catherine Smith, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

V.I.P. (1998), (1999) Amerikan Güzeli (1999), (2003) Çılgın Cuma (2003), (1999) The Mod Squad (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cat Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 7,942
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 3,093
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 19,270
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 5,270

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.8 75,410
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 215,763
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 14,106

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 129,549

Kaderin Penası
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 94,508
2006 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 10,637

Cennet Gibi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 90,934

Çılgın Cuma
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.2 111,280

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,623
2002 Korku Sanat Yönetmeni 5.2 1,545

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 134,208
2001 Korku Sanat Bölümü 4.6 4,480
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.7 106,574

Amerikan Güzeli
1999 Dram Sanat Bölümü 8.4 957,481
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 7,860
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.1 3,700
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018