Giriş Kayıt
Catherine Smith

Catherine Smith


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Catherine Smith, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

V.I.P. (1998), (1999) Amerikan Güzeli (1999), (2003) Çılgın Cuma (2003), (1999) The Mod Squad (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cat Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 8,103
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 3,138
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 19,396
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 5,312

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.8 75,827
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 216,438
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 14,167

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 129,930

Kaderin Penası
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 95,019
2006 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 10,660

Cennet Gibi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 91,315

Çılgın Cuma
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.2 112,181

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,815
2002 Korku Sanat Yönetmeni 5.2 1,659

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 135,252
2001 Korku Sanat Bölümü 4.6 4,508
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.7 107,432

Amerikan Güzeli
1999 Dram Sanat Bölümü 8.4 963,892
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 8,229
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.1 3,888
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018