Giriş Kayıt
Catherine Smith

Catherine Smith


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Catherine Smith, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

V.I.P. (1998), (1999) Amerikan Güzeli (1999), (2003) Çılgın Cuma (2003), (1999) The Mod Squad (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cat Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 7,712
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 3,027
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 19,104
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 5,163

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.8 74,919
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 214,977
2008 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 14,007

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 129,016

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 93,916
2006 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 10,516

Cennet Gibi
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 90,370

Çılgın Cuma
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.2 110,335

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,401
2002 Korku Sanat Yönetmeni 5.2 1,545

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 133,369
2001 Korku Sanat Bölümü 4.6 4,277
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.7 105,660

Amerikan Güzeli
1999 Dram Sanat Bölümü 8.4 950,334
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 7,860
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.1 3,700
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018