Giriş Kayıt
Caroline Smith

Caroline Smith


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Caroline Smith, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Aşk Her Yerde (2003), Maç Sayısı (2005), Dr. Parnassus (2009), Johnny English'in Dönüşü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Florence
2016 Biyografi Set Dekoratörü 6.8 44,510

Büyük Umutlar
2012 Dram Set Dekoratörü 6.4 11,313

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 109,783

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 58,160

Şangay
2010 Dram Sanat Bölümü 6.4 8,596

Dr. Parnassus
2009 Macera Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.8 138,091
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 11,402

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Set Dekoratörü 7.6 74,126

Seni İstiyorum
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 101,160
2007 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 242

Skandal
2006 Dram Set Dekoratörü 7.4 70,823

Maç Sayısı
2005 Dram Set Dekoratörü 7.6 190,278

Sahne Güzeli
2004 Dram Set Dekoratörü 7.2 9,519

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Set Dekoratörü 7.6 384,229
2003 Dram Set Dekoratörü 6.6 340
2002 Suç Sanat Bölümü 7.7 774
2001 Dram Set Dekoratörü 7.7 2,555
2001 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.2 635
1999 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
8.1 6,189
1999 Dram Set Dekoratörü 5.7 149

Yürek Yangını
1997 Romantik Set Dekoratörü 7.3 3,832
1995 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 463

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 15,421
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 4.3 6
1989 Dram Sanat Yönetmeni 8.6 32,597
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019