Giriş Kayıt
Brandon Smith

Brandon Smith (66)


Oyuncu

Brandon Enoch Smith, 13 Ağustos 1952 Harris County, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Kabus Gecesi 3 (2017), Kabus Gecesi (2001), Harika Çocuk (1995), Gençlik Ateşi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon Enoch Smith
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Harris County, Texas, ABD
Burcu: Aslan
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 65 Korku Oyuncu 4.1 13,087
2014 Oyuncu 7.3 998

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,986

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 59 Komedi Oyuncu 6.8 52,519
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 58,948
2010 58 Suç Oyuncu 4.7 68
2010 Dram Oyuncu 7.0 810
2009 57 Korku Oyuncu 4.8 411
2008 56 Biyografi Oyuncu 5.1 542
2008 56 Biyografi Oyuncu 6.9 891

İhtiyarlara Yer Yok
2007 55 Suç Oyuncu 8.1 734,785

Sınır Ötesi
2006 54 Suç Oyuncu 6.1 9,328

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 49,415

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 415,404
2005 53 Dram Oyuncu 4.2 117

Alamo
2004 52 Dram Oyuncu 6.0 18,221

Gençlik Ateşi
2002 50 Komedi Oyuncu 5.1 5,120

Çaylak
2002 50 Dram Oyuncu 7.0 29,154

Kabus Gecesi
2001 49 Korku Oyuncu 6.2 100,294
1998 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 579
1997 45 Dram Oyuncu 6.0 558

Harika Çocuk
1995 43 Dram Oyuncu 6.6 26,599
1995 Suç Oyuncu 6.3 240

Kusursuz Dünya
1993 41 Suç Oyuncu 7.5 65,373
1993 41 Dram Oyuncu 5.7 174
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,368

Uygunsuz Yollar
1991 39 Suç Oyuncu 6.7 7,055

Bana Söz Ver!
1991 39 Komedi Oyuncu 5.8 467
1990 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 73,053

Karanlık Melek
1990 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,856
1989 37 Biyografi Oyuncu 5.9 3,273
1989 37 Gerilim Oyuncu 5.0 550
1984 32 Dram Oyuncu 5.5 763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018