Giriş Kayıt
B.J. Smith

B.J. Smith


Sanat Bölümü

B.J. Smith, sanat bölümü.

Sürücü (1978), Ziyaretçiler: Son Savaş (1984), Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında (1989), Moving (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Çeşitli 7.2 213,487

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 147,698
2011 Dram Çeşitli 7.5 5,100
2011 Komedi Çeşitli 6.8 6,435

B Planı
2010 Komedi Çeşitli 5.4 45,761

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Çeşitli 6.7 249,916

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 148,640

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Çeşitli 5.9 62,551

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Çeşitli 5.2 22,981

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Çeşitli 5.7 25,340
2007 Komedi Çeşitli 4.7 2,581

Çık Aramızdan
2007 Komedi Çeşitli 5.3 35,952

Hayatı Yakala
2007 Dram Çeşitli 7.5 89,582

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 63,911

Yaratık
2006 Komedi Çeşitli 3.8 107

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Çeşitli 5.4 24,694

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Çeşitli 5.1 71,931

Karanlık Su
2005 Dram Çeşitli 5.6 56,587

Babamın Kabusu
2004 Komedi Çeşitli 6.5 51,595

Polly Gelince
2004 Komedi Çeşitli 5.9 117,697

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Çeşitli 5.9 86,182

Yeni Evli
2003 Komedi Çeşitli 5.5 63,785

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Çeşitli 5.9 164,840
2001 Macera Çeşitli 5.9 47,223

Majestic
2001 Dram Çeşitli 6.9 49,459

Salako Romano
2001 Komedi Çeşitli 4.7 11,786

Hayvan
2001 Komedi Çeşitli 4.8 53,183

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.0 9,336

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 157,419
2000 Dram Çeşitli 6.2 6,214
1999 Korku Çeşitli 6.2 60,249

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Çeşitli 5.9 113,493

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Çeşitli 5.0 11,970
1998 Aksiyon Çeşitli 8.7 9,460

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,681
1997 Komedi Çeşitli 5.2 3,651

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Çeşitli 6.9 70,505

Küçük Prenses
1995 Dram Çeşitli 7.7 29,328
1994 Aksiyon Çeşitli 6.7 41,191
1994 Komedi Çeşitli 5.3 6,200
1993 Suç Çeşitli 6.9 5,535
1993 Komedi Çeşitli 4.8 2,620
1993 Komedi Çeşitli 6.1 6,757
1991 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 23,558
1990 Aksiyon Çeşitli 5.8 24,948

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 25,194

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Çeşitli 4.3 25,699

Büyük Şamata 2
1988 Komedi Çeşitli 3.7 13,732
1988 Komedi Çeşitli 6.2 4,566
1987 Aksiyon Çeşitli 6.9 810
1986 Dram Çeşitli 5.5 6,045
1986 Biyografi Çeşitli 6.3 1,396
1985 Aksiyon Çeşitli 7.2 33,370
1985 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,853

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Çeşitli 7.7 6,446
1983 Macera Çeşitli 7.1 2,085

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Çeşitli 6.4 14,860

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.2 619,847

Doğru Yanlış
1982 Komedi Çeşitli 5.7 1,542
1982 Dram Çeşitli 6.3 2,223
1981 Komedi Çeşitli 6.3 191

Beni Deli Etme
1980 Komedi Çeşitli 6.8 22,460
1980 Komedi Çeşitli 5.2 1,929

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Çeşitli 5.8 29,019
1979 Komedi Çeşitli 6.4 7,941

Yumruk
1978 Dram Çeşitli 6.4 6,468

Sürücü
1978 Aksiyon Çeşitli 7.2 12,259
1978 Macera Çeşitli 4.0 5,515

Kadın Polis
1974 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,395
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019