Giriş Kayıt
Arthur B. Smith

Arthur B. Smith


Sesler

Arthur B. Smith, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 Dram Sesler 7.7 7,076
1958 Macera Sesler 6.5 315
1958 Dram Sesler 5.4 68
1957 Western Sesler 8.3 151
1956 Dram Sesler 6.6 461
1956 Aksiyon Sesler 6.6 6,202
1949 Aksiyon Sesler 5.5 68
1949 Dram Sesler 6.9 260
1945 Suç Sesler 6.0 240
1943 Suç Sesler 5.4 57
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019