Giriş Kayıt
Amanda Smith

Amanda Smith


Sanat Bölümü

Amanda Smith, sanat bölümü.

PhoneShop (2009), One Foot in the Grave (1990), Secret State (2012), (2005) Cellat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Sanat Bölümü 7.0 1,658
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 289
2012 Gerilim Sanat Bölümü 7.7 1,833
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,001
2008 Suç Sanat Bölümü 6.5 166
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 52
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.9 741
2006 Suç Sanat Bölümü 8.3 2,511

Cellat
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 4,617
1997 Suç Sanat Bölümü 7.8 19,958
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.8 4,891
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019