Giriş Kayıt
Allan D. Smith

Allan D. Smith


Kameraman

Allan D. Smith, kameraman.

(1996) Cadı Kazanı (1996), (1997) Aşk Tutkunu (1997), (1998) Sessiz Kabus (1998), (1996) Ortak (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Dağ
2003 Dram Kameraman 7.2 132,601

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Kameraman 6.2 16,765

Asabiyim
2003 Komedi Kameraman 6.3 192,371

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 95,873

Sessiz Kabus
1998 Dram Kameraman 5.3 9,039
1997 Suç Kameraman 8.7 82,139

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Kameraman 6.1 22,303

Cadı Kazanı
1996 Dram Kameraman 6.8 33,255

Ortak
1996 Komedi Kameraman 6.1 7,057
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019