Giriş Kayıt
Alfie Smith

Alfie Smith


Sanat Bölümü

Alfie Smith, sanat bölümü.

The Adventures of Young Indiana Jones: Adventures in the Secret Service (2000), Wanda Adında Bir Balık (1988), (1987) Prenses Gelin (1987), (1990) Cadılar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurt Adam
2010 Dram Sanat Bölümü 5.8 97,183

Yıldız Tozu
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 237,511
2005 Macera Sanat Bölümü 5.4 430

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 190,138

Komplo
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 16,386
2000 Macera Sanat Bölümü 6.6 527
1999 Macera Sanat Bölümü 7.1 3,574

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.9 14,307

Sonsuza dek
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 64,280

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.6 27,465
1997 Dram Sanat Bölümü 6.5 5,180

Restorasyon
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 8,285
1995 Dram Sanat Bölümü 6.9 8,486

Jack ve Sarah
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,722

Korsan
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 23,920

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 6,499

Kral Ralph
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.2 14,096

Cadılar
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.8 31,066

Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.6 121,514
1988 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,222

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 353,597
1986 Suç Sanat Bölümü 7.4 11,630

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Sanat Bölümü 6.1 19,506
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 1,736

Açlık
1983 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 20,625
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019