Giriş Kayıt
Alex Smith

Alex Smith


Sanat Bölümü

Alex Smith, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 490,686

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 920,933

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 525,657

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 121,849
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 83,940

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 237,360

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 134,990
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 282,732

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 682,382

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Bölümü 7.7 418,722
2009 Dram Sanat Bölümü 5.8 40,604

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.6 412,233

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 319,967

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 1,177,854

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 447,115

Diptekiler
2002 Korku Sanat Bölümü 6.2 19,664

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 174,833
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,338

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 167,300
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,366) This Is Us (2,696) American Gods (2,633) Gotham (2,072) Into the Badlands (1,584) Vikings (1,366) Star Trek: Discovery (1,204) The Flash (1,152) The Blacklist (1,034) Arrow (723)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019