Giriş Kayıt
Albert Smith

Albert Smith


Albert Smith,

(1999) Aşk Engel Tanımaz (1999), (1998) Elizabeth (1998), (2006) Özgürlük Şarkısı (2006), (2006) Üniversiteler Yarışıyor (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 22,989

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 20,666

Hınzır Dadı
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 31,626

Aşk ve Gurur
2005 Dram Çeşitli 7.8 231,765

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Çeşitli 7.6 387,256

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 246,755
1999 Dram Taşıma Bölümü 6.9 7,086

Kuzen Bette
1998 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 2,399
1998 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 86,171

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.3 10,116
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.5 12,911
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019