Giriş Kayıt
Ulla Smith Örn

Ulla Smith Örn


Sanat Bölümü

Ulla Smith Örn, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Sanat Bölümü 5.0 173
2003 Dram Sanat Bölümü 7.7 6,390
2002 Dram Sanat Bölümü 7.1 41
2001 Suç Sanat Bölümü 6.6 174
2000 Sanat Bölümü 5.6 158
1997 Dram Sanat Bölümü 7.1 736

İyi Niyetler
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 2,620
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019