Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu.

Luther (2010), Ateş Serbest (2016), Ölüm Listesi (2011), Burke and Hare (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Smiley
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşetin Yüzü
2018 Korku Oyuncu 5.8 31,193
2018 Komedi Oyuncu 5.6 1,217
2017 Komedi Oyuncu 6.1 3,317
2017 Dram Oyuncu 6.2 12,350
2017 Kısa Metraj 7.7 1,185
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,916

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 441,688

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 32,632
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 94
2016 Komedi Oyuncu 6.1 984
2016 Suç Oyuncu 6.1 99

Istakoz
2015 Komedi Oyuncu 7.1 159,269
2015 Suç Oyuncu 4.6 153
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,245
2015 Dram Oyuncu 6.8 601
2015 Korku Oyuncu 5.7 13,056

Kara Deniz
2014 Macera Oyuncu 6.4 30,450
2014 Dram Oyuncu 6.0 647
2014 Komedi Oyuncu 5.4 111
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,343

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 222,420
2013 Komedi Oyuncu 4.7 268
2013 Komedi Oyuncu 5.6 834
2013 Dram Oyuncu 6.3 698

Büyülü Tarla
2013 Dram Oyuncu 6.3 8,256

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Oyuncu 4.7 15,679
2012 Dram Oyuncu 6.5 1,289
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 3.5 772

Ölüm Listesi
2011 Suç Oyuncu 6.4 31,193
2010 Suç Oyuncu 8.5 92,981
2010 Komedi Oyuncu 6.2 17,697
2009 Komedi Oyuncu 6.5 2,723

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 93,500

Sığınak
2008 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,443

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 212,276

Hirsiz
2006 Dram Oyuncu
6.5 20,080

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2005 Dram Oyuncu 8.6 5,796
2005 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 9

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Oyuncu 7.9 451,351
2002 Suç Oyuncu 8.4 6,127
1999 Komedi Oyuncu 8.6 44,902
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,702) Shameless (4,194) Bodyguard (2,583) Castle Rock (2,264) Fear the Walking Dead (1,831) The First (1,695) Suits (1,435) La Casa de Papel (1,372) The 100 (1,271) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018