Giriş Kayıt
Michael Smiley

Michael Smiley


Oyuncu

Michael Smiley, Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Miranda Sawyer ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Luther (2010), Ateş Serbest (2016), Ölüm Listesi (2011), Burke and Hare (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Smiley
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.5 45
2022 Komedi Oyuncu 7.9 2,640
2022 Komedi Oyuncu 7.4 158

Sansür
2021 Korku Oyuncu 6.0 9,318
2021 Komedi Oyuncu 5.7 827

Barut Kokteyli
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 45,011
2021 Dram Oyuncu 4.5 2,505
2021 Suç Oyuncu 6.6 4,018
2020 Komedi Oyuncu 7.2 45
2019 Dram Oyuncu 6.2 811
2019 Komedi Oyuncu 6.0 18,474
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,861
2018 Suç Oyuncu 5.0 321

Dehşetin Yüzü
2018 Korku Oyuncu 5.3 142,143
2018 Komedi Oyuncu 5.7 3,523
2017 Komedi Oyuncu 6.1 7,934
2017 Dram Oyuncu 6.2 21,474
2017 Kısa Metraj 7.7 2,537
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,967

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 635,699

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 47,351
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 267
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,714
2016 Suç Oyuncu 5.4 128

Istakoz
2015 Komedi Oyuncu 7.1 257,032
2015 Suç Oyuncu 5.0 284
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,009
2015 Dram Oyuncu 6.5 1,107
2015 Korku Oyuncu 5.7 17,085

Kara Deniz
2014 Macera Oyuncu 6.4 38,378
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,507
2014 Komedi Oyuncu 5.8 216
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,343

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 283,426
2013 Komedi Oyuncu 4.6 356
2013 Komedi Oyuncu 5.6 1,105
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,177

Büyülü Tarla
2013 Dram Oyuncu 6.2 13,032

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Oyuncu 4.7 19,559
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,671
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 8.8 544,654
2011 Komedi Oyuncu 3.3 851
2011 Suç Oyuncu 6.2 321

Ölüm Listesi
2011 Suç Oyuncu 6.4 41,629
2010 Suç Oyuncu 8.4 137,147
2010 Komedi Oyuncu 6.1 20,587
2009 Komedi Oyuncu 6.4 3,946

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 114,077

Sığınak
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,433
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,175

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 251,971

Hirsiz
2006 Dram Oyuncu
6.5 22,640

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,773
2005 Dram Oyuncu 8.3 9,913
2005 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 10

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Oyuncu 7.9 559,242
2002 Suç Oyuncu 8.3 8,504
1999 Komedi Oyuncu 8.6 54,943
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022