Giriş Kayıt
Kenn Smiley

Kenn Smiley


Kostümcü

Kenn Smiley, kostümcü.

Ed Wood (1994), Don Juan De Marco (1994), Cabin Boy (1994), Gross Anatomy (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Bölümü 7.3 40,730

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 169,524

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 156,149

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.3 140,952

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 130,691

Evrim
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.3 205,165

Silikon Vadisi
2014 Komedi Kostüm Bölümü 8.5 104,701

Hazine Avcıları
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.1 118,015
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 38,017

Uçuş
2012 Dram Kostüm Bölümü 7.3 304,347

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 242,725
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 59,189

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 170,358

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 322,046

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 167,631

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 141,875

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kostüm Bölümü 3.9 31,974

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 120,214

İyi Alman
2006 Dram Kostüm Bölümü 6.1 23,168

Prestij
2006 Dram Kostüm Bölümü 8.5 1,073,108

Kavanoz Kafa
2005 Dram Kostüm Bölümü 7.0 162,467

İskelet Anahtar
2005 Korku Kostüm Bölümü 6.5 100,174

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kostüm Bölümü 7.5 309,125

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 388,319

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.9 113,345

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Kostüm Bölümü 7.1 79,251

Azap Yolu
2002 Suç Kostüm Bölümü 7.7 228,999

Şaşkın
2000 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 91,317

Şahane Bekar
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 16,000
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 289

Mesaj
1997 Dram Kostüm Bölümü 7.4 236,675

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 197,442
1995 Biyografi Kostüm Bölümü 8.2 416,502

Tam Zamanında
1995 Suç Kostüm Bölümü 6.3 36,849

Don Juan De Marco
1994 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 45,844
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.9 157,852
1994 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 7,766
1992 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 3,751
1989 Dram Kostüm Bölümü 6.1 3,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019