Giriş Kayıt
Doyle Smiley

Doyle Smiley


Özel Efekt, Görsel Efekt

Doyle Smiley, Özel efekt, görsel efekt.

Çarpışma (2004), Kayıp Gençler (1987), Kuyu (2003), Aşkı Ararken (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Özel Efekt 5.1 4,444

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Özel Efekt 6.7 21,268
2006 Suç Özel Efekt 5.9 4,160

Aşkı Ararken
2005 Dram Özel Efekt 6.4 22,596

Çarpışma
2004 Dram Özel Efekt 7.8 398,422

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Özel Efekt 6.2 9,076

Kuyu
2003 Macera Özel Efekt 7.0 69,391

Hesaplaşma
2002 Suç Özel Efekt 6.6 19,201

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Özel Efekt 5.1 11,952

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.4 14,396

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Özel Efekt 5.1 75,418

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Özel Efekt 7.0 204,779

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Özel Efekt 5.8 35,379

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Özel Efekt 6.4 57,622

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 147,499

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Özel Efekt 5.2 8,885
1989 Korku Özel Efekt 4.9 2,950

Kayıp Gençler
1987 Komedi Özel Efekt 7.3 110,087
1986 Macera Görsel Efekt 5.6 12,102

Define Adası
1985 Macera Özel Efekt 7.8 214,116

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Özel Efekt 6.4 14,858
1980 Aksiyon Özel Efekt 6.1 15,721

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 29,008
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019